Royal Canin kattenvoer

royalcanin_logoAl 40 jaar, is Royal Canin de specialist van hoogwaardige droge voeding voor honden en katten en is aanwezig in talrijke landen doorheen de wereld. Het respect voor de ware aard van het dier en zijn omgeving staan hierbij centraal. Wij willen honden en katten een beter en langer leven bezorgen.

In samenwerking met dierenartsen, veterinaire universiteiten en ervaren fokkers is Royal Canin in haar Onderzoekscentra voortdurend bezig met onderzoek naar de allerbeste kwaliteitsvoeding voor zowel hond als kat. Deze aanpak heeft geleid tot unieke voedingsconcepten.

Hieronder ziet u welke lijnen wij voeren van Rayal Canin. van deze lijnen hebben we het volledig assortiment, van kitten tot “bejaarde” kat. daarnaast hebben we natuurlijk ras-specifieke kattenvoeding

Royal canin Feline health nutricion

Feline Health NutritionDe voordelen van gezondheidsvoeding voor katten,afgestemd op alle katten, volgens hun leeftijd en hun levenswijze.

Royal Canin feline care nutricion

Feline Care Nutrition

Voedingsoplossingen die speciaal afgestemd zijn op de specifieke gevoeligheden van uw kat: een gevoelige huid en matte vacht, de vorming van tandsteen en tandplak, neiging tot overgewicht of het verwijderen van haarballen. Bewezen doeltreffendheid, zichtbare resultaten !

Royal canin Feline breed nutricion

Feline Breed Nutrition

De Gezondheidsvoeding voor raskatten