Knaagdiervoer

download Lapicom luxe konijnenmix.

Deze is uiterst zorgvuldig samengesteld uit de beste grondstoffen en verrijkt met onder andere johannesbrood, zonnepitten, maïs- en erwtenvlokken. Deze grondstoffen zijn voor de dieren een echte lekkernij. Alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn erin verwerkt om de dieren in topconditie te houden.

images cavia

 1.knaagdier met extra vitamine C

Vitamine C is een belangrijk nutriënt in de voeding van een cavia, aangezien deze dieren niet in staat zijn om zelf vitamine C aan te maken. Daarom wordt extra vitamine C toegevoegd aan de voeding voor cavia’s. De gemiddelde behoefte aan vitamine C voor een cavia is 10 – 25 mg per dag. Wanneer 50 g per dag gevoederd wordt, dan moet er 200 – 500 mg vitamine C per kg in het voeder aanwezig zijn. Daarnaast zijn ook een aantal grondstoffen een bron van vitamine C. Deli Nature Premium Cavia bevat een hoog vitamine C                                                   gehalte om in de behoeftes van cavia’s te kunnen voorzien.
2. met ontsloten granen.
Deli Nature premium Cavia bevat ontsloten granen onder de vorm van maïsvlokken, gepofte maïs en gepofte tarwe. Door de behandeling van de granen treedt ontsluiting van zetmeel en andere nutriënten op, wat zorgt voor een hogere en betere verteerbaarheid en biologische opneembaarheid.
3. met groenten en fruit.
Deli Nature Premium Cavia bevat een waaier aan groenten en fruit. Groenten stimuleren het knaagproces, belangrijk voor de slijtage van de tanden, en bevatten essentiële vitamines. De verschillende soorten fruit vormen een heerlijk tussendoortje voor elk
 knaagdier.

23613 konijn

 

Het Masters assortiment Knaagdieren biedt hobbydiervoeders voor konijnen, cavia’s en chinchilla’s. De korrels zijn samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige plantaardige grondstoffen en bevatten alle benodigde vitamines, mineralen en sporenelementen voor een optimale conditie.

  • Samengesteld uit eersteklas plantaardige grondstoffen