Kattenbakvulling

207547_classic kat

Extreme Classic met babypoedergeur

Zeer zuinige en klompvormende kattenbakvulling met babypoedergeur, nu met nieuwe receptuur: geurabsorberend met betere en efficientere verfrissing, 99,9% stofvrij.

De Extreme Classic kattenbakvulling met nieuwe, exclusieve en gepatenteerde drievoudige werking (TRIPLE ACTION™) bestrijdt onaangename geurtjes nu nog effectiever. Door de nieuwe techniek is de ongebruikte vulling neutraal van geur. Bij aanraking met urine verspreidt zich een lichte babypoedergeur.

felino babypoeder Felino Premium met babypoedergeur

Zeer zuinige en klompvormende kattenbakvulling met babypoedergeur, nu met nieuwe receptuur: geurabsorberend met betere en efficientere verfrissing, 99,9% stofvrij.

De Felino kattenbakvulling met nieuwe, exclusieve en gepatenteerde drievoudige werking bestrijdt onaangename geurtjes nu nog effectiever. Door de nieuwe techniek is de ongebruikte vulling neutraal van geur. Bij aanraking met urine verspreidt zich een lichte babypoedergeur.

download (1)biokat

download (1)biokat groenBiokats Classic en Classic Fresh

Biokats Classic en Classic Fresh kattenbakvulling bindt snel alle onaangename geurtjes, is absorberend en vormt 100% vaste klontjes, met heerlijke voorjaarsgeur, beste kwaliteit uit Duitsland. Biokat’s Classic Fresh kattenbakvulling is extreem absorberende kattenbakvulling en zeer zuinig in gebruik klontvormend kattenbakzand. Geuren kunnen 100% worden gebonden, daardoor is het zand zeer zuinig en kan max. 60 dagen in het toilet worden gebruikt. Dit kattenbakzand van Gimborn geeft het kattentoilet voor mens en dier de aangename geur van vers gras.

921 O” Nelli  Houtkorrel

Een natuurlijke bodembedekking gemaakt van geperste houtvezels. Voorkomt nare luchtjes. Plakt niet aan de vacht, dus ook te gebruiken voor langharige konijnen of cavia’s. De geperste houtkorrels bevatten geen schadelijke stoffen en zijn biologisch afbreekbaar. De houtkorrel neemt minimaal tweeëneenhalf keer zijn eigen gewicht op aan vocht. Sterk absorberend en zuinig in gebruik. Ideaal voor in het konijnentoilet, maar ook te gebruiken als vochtopnemende onderlaag onder stro of als enige bodembedekking in het hok. Geschikt voor konijnenverblijven, knaagdierverblijven, vogelverblijven en kattenbakken. Inhoud 20 liter

download (1)beukensnipperBEUKENSNIPPERS 6,8,EN 10 MM

Beukensnippers zijn snippers van de beukenboom, een puur natuurlijk en milieuvriendelijk produkt, wat het afval geschikt voor de GFT-bak maakt. De houtsnippers zijn hygiënisch, droog, zo goed als stofvrij en speciaal afgestemd op de eisen van reptielen, veel vogelsoorten en kleine huisdieren wat ze tot de ideale bodembedekking van hun verblijven maakt.
Het gebruik van beukensnippers in dierenverblijven kent vele voordelen. Zoals eerder vermeld zijn de snippers stofvrij dus minder belastend voor de luchtwegen van mens en dier. Ze kunnen als isolatiemateriaal dienen om warmte vast te houden zodat het dier zich er warm in kan houden. Verder zijn de uitwerpselen van de dieren makkelijk te verwijderen door ze met wat omringende beukensnippers op te pakken. Deze bodembedekker is bij ons in verschillende maten en hoeveelheden verkrijgbaar in 6, 8 en 10 mm