Imperialfood

ENERGY (28/23) is ontwikkeld voor honden die voer nodig hebben met hoge voedingswaarden. Imperial Food Energy bevat veel eiwitten en vetten, wat ervoor zorgt dat de honden goed kunnen presteren zonder dat ze er dik van worden.  Het is in het bijzonder geschikt voor de wat kleinere hondenrassen. Het voer is voor ongeveer 80% verteerbaar, en is de basis waaruit alle andere soorten ImperialFood zijn ontwikkeld.

ImperialFood is een mengsel van gedroogd vlees, dierlijke vetten, eiwitten, plantaardige oliën, gekookte rijst en geëxtrudeerde maïs met toegevoegde vitaminen, mineralen, fructo-oligosacchariden voor een optimale darmflora en spoorelementen. Het is super premium kwaliteitsvoer op basis van geselecteerde grondstoffen uit de humane voedingsindustrie, verwerkt door middel van extrusie koken. De bijdrage van vet, vitaminen en mineralen worden later bij een koude verwerking toegevoegd.

De zéér lichte verteerbaarheid bevordert een goede spijsvertering en een perfecte aanpassing aan de darmen voorkomt darmproblemen en maagkrampen. De uitwerpselen zijn vast en stevig van structuur, wat het schoonmaken van verblijven vergemakkelijkt.

Voor meer gespecificeerde informatie over ImperialFood Energy kunt u onder ‘Product informatie’ klikken op het Pdf-bestand.

Inhoud: 20 kg