Fokker hondenvoer

downloaden (1) Fokker Klik op het icoon voor uitgebreide informatie

packshot-hond-adult-sFokker Adult S is een volledig diervoeder voor volwassen honden tot 10 kg. Vorm en samenstelling van de brokjes zijn precies afgestemd op de behoeften van kleine rassen. De dikwijls zeer beweeglijke kleine honden hebben een goed verteerbare en energierijke voeding nodig om in goede conditie te blijven. Fokker Adult S is daarom een hoogwaardige maaltijd, die tevens zorgt voor een glanzende vacht en een gezonde huid. Door de hoge smakelijkheid eten kleine honden Fokker Adult S met plezier.

Packshot-Hond-adult-mFokker Adult M is een volledig diervoeder voor volwassen honden van 10-30 kg. Dit kwaliteits-product is geschikt voor honden met een gemiddeld energieverbruik. Fokker Adult M is een hoogwaardige evenwichtige maaltijd die zorgt voor een glanzende vacht en een perfecte conditie. Alle noodzakelijke ingrediënten zijn in de juiste verhouding aanwezig. Fokker Adult M wordt door uw hond graag gegeten en is daardoor voor een grote groep hondenbezitters een geliefd product.

 

Packshot-Hond-adult-lFokker Adult L is een volledig diervoeder voor volwassen honden van vanaf 30 kg. Fokker Adult L is een hoogwaardige maaltijd die zorgt voor een glanzende vacht en een perfecte conditie. Door de hoge verteerbaarheid is het niet nodig grote hoeveelheden te voeren. Dit zorgt voor een compacte ontlasting en helpt het gevreesde maagkantelen bij de hond te voorkomen. Gewrichten en botten krijgen het bij grote rassen zwaar te verduren en vereisen een specifieke ondersteuning. Fokker Adult L draagt hiertoe bij, doordat het een optimale verhouding aan calcium en fosfor bevat. De toevoeging van chondroïtine en glucosamine ondersteunt tevens de bescherming van het kraakbeen. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Adult L met plezier.